Mobil omslagsbild

Julskyltning på söndag

På söndag 29/11 är det julskyltning i Laholm. I onsdags förra veckan påbörjades arbetet med att ta upp ett hål in till förre detta Conceptbutiken. Nu har vi alla jobbat hårt för att få ett större mysigare café och en butikdel med skafferivaror och personliga presenter. Välkomna in och titta. På söndag bjuder vi på glögg
och har öppet 07.30-19.00

Välkomna att fira advent

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Karolina » Nyårsmeny:  ”Hej jag skulle skicka en beställning till er mejl men jag kan inte hitta er mejl..”

  • Amanda » Soppa & pizza:  ”jag älskar pizza”

  • Peter Green » Studenten är nära!:  ”Tack goa Helena med personal för de fina tårtorna Ni gjorde till Wilhelm på hans..”

  • Alina Lindholm » Vinn en plats för att baka:  ”Jag önskar att kunna delta i detta med min stora flicka som börjat på förskolan ..”

  • Christina Ndow » Soppa på torsdag!:  ”Jag äter gärna soppa med en väninna på Signe's i Båstad”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln